Brandsikring af byggeri

Hos Trekantens Diamantskæring kan vi sikre din arbejdsplads ved at installere en korrekt brandsikring. Vi udfører sikringer for alle typer af erhvervskunder. En brandsikring kan være med til at minimere skader og ødelæggelser, hvis en brand skulle opstå. Det er vigtigt at prioritere, hvis du vil undgå omfattende skader på dine bygninger.

 

Hvad er en brandsikring?

Et brandbeskyttelsessystem er designet til at stoppe spredningen af flammer, røg og giftige gasser, som en brand kan forårsage. En brandsikring kan blokere huller i lofter, gulve og vægge, når gennemføring af rør, kabler og fuger foretages.

 

Brandsikring er din sikkerhed

En brandsikring kan isolere skader i en bygning – de redder også liv. Derfor er det et lovkrav. Hos Trekantens Diamantskæring gennemfører vi løbende antibrand-seminarer, som afholdes af Hilti Danmark A/S. Foruden at udføre et kvalitetsarbejde, er det også essentielt at have styr på brandsikringen. Et seminar uddanner og beriger os med viden. Derfor er vi opdaterede inden for de gældende krav i Danmark, som vedrører brandsikring.

 

Vi skaber tryghed

En korrekt installeret brandsikring kræver de rigtige produkter. Derfor anvender vi kun godkendte produkter fra Hilti Antibrand til installationerne. Hvis produkterne skal virke, kræver det korrekt brug og montering af produkterne. Derfor kan du trygt stole på os.  Vi ved, hvordan produkterne fungerer og installerer dem, så din bygning er brandsikret. Vi følger alle krav.

 

Kontakt os

Vi udfører brandsikringer i hele Danmark. Har du brug for yderligere informationer, så står vi klar med den rette ekspertise og rådgivning i forhold til din virksomheds brandsikring. Kontakt os på tlf. nr. 75 56 17 99 send os en mail til info@betonboring.nu