Sikker sprængning

Hos Trekantens Diamantskæring udfører vi sikker sprængning. Vi har tidligere udført sprængning ved broer, byggegrunde, havne og andre steder. Vi har en ekspert, som har den nødvendige viden og uddannelse, til at udføre en sikker sprængning. Desuden kræves der stor sikkerhed omkring opbevaring af den dynamit, som bruges.

Vi sørger naturligvis for at udføre korrekte beregninger til sprængningen samt foretage metodevalg, ud fra det kendskab vi har til de forskellige egenskaber omkring sprængstoffer og tændmidler. Vi tilrettelægger og gennemfører sprængningen, så vores arbejde bliver foretaget efter de sikkerhedsregler, der er gældende. Desuden foretager vi korrekt valg af udstyr til den enkelte opgave.

 

Adskillige kompetencer under ét tag

Vi er en virksomhed, der er kendt for at have adskillige kompetencer samlet under ét tag. Vi er opdateret i forhold til de nyeste tendenser og viden samt har det rette udstyr, der kræves til de forskellige arbejdsområder. Dette gælder uanset om det er sprængning eller diamantskæring

Vi er en landsdækkende virksomhed og kan derfor udføre sprængning forskellige steder i landet. Vi finder alle arbejdsopgaver interessante og giver altid vores kunder en positiv oplevelse, uanset om opgaven er lille eller stor. Vi står altid klar til at hjælpe, så ring til os på telefon 75 56 17 99.

Vi har over årene hjulpet virksomheder med sprængninger på både Jylland, Fyn og Sjælland, som i f.eks. Århus, Randers, Aalborg, Odense, Herning og København.