Historien bag Trekantens Diamantskæring

Trekantens Diamantskæring blev etableret af ejer Klaus Nielsen, som startede firmaet i de hjemmevante omgivelser i byen Viuf. Efter de første år i garagen, valgte Klaus at flytte til større lokaler i den anden ende af byen, hvor han overtog forældrenes hus og tilhørende værksted. I 2007 byggede virksomheden nyt hovedsæde i Kolding, hvor der i dag rådes over 10.000 kvadratmeter.

Virksomhed i vækst

Vi har de seneste år oplevet stor vækst og er blevet udnævnt til Gazelle-virksomhed flere år i træk. Vores medarbejderstab er vokset kraftigt efter flere interessante virksomhedsopkøb. Dette betyder, at vi i dag har afdelinger i hele landet, hvorfra vores 40 faguddannede medarbejdere arbejder, så vi hurtigt og effektivt kan hjælpe vores mange erhvervskunder.  


Vi skærer igennem

Hos Trekantens Diamantskæring har vi mange faste kunder og en stor kundeportefølje, hvorfra vi løser alsidige arbejdsopgaver. For at sikre samme professionelle arbejdsindsats, har vi en uddannelsesekspert, som står for grundig oplæring, træning og jævnlige kursusforløb til alle vores ansatte.  

Kontakt os