Cirkelskæring & ringsavning uanset tykkelse

Vi tilbyder cirkelskæring med cirkelsav, hvor vi kan skære huller fra 500 mm og op efter. Det største hul vi hidtil har skåret er på 4800 mm. Cirkelskæring bliver specielt anvendt til trappehuller, store udsugningsanlæg og siloer, hvor der ikke kan skæres så dybt. Ved cirkelskæring kan vi skære i en ubegrænset tykkelse, så det er kun fantasien, der sætter begrænsningerne. 

 

Cirkelskæring i hele Danmark

Hos Trekantens Diamantskæring klarer vi opgaver i hele landet. Efter mange år i branchen, kan vi tilbyde et fagligt og veludført stykke arbejde med fuld fokus på vores kunder og deres ønsker. Som kunde har du adgang til ekspertrådgivning, da vores medarbejdere løbende bliver uddannet i ny og opdateret viden inden for faget. 

 

Vi udfører også ringsavning

Til vores ringsavning bruger vi en håndholdt maskine, som kan bruges til mange forskellige opgaver. Vi bruger både hydraulik og elmaskiner til skæring af vindueshuller, dørhuller, porthuller samt til nedskæring af vægge og betonkonstruktioner.

Ringsavning kan bruges til at minimere oversnittet og til forskellige udsparringer. Det er en forholdsvis enkel maskine at skære med, da den er let at transportere og få ud af vores biler.

Vi har over årene hjulpet virksomheder med cirkelskæring og ringsavning på både Jylland, Fyn og Sjælland, som i f.eks. Århus, Randers, Aalborg, Odense, Herning og København.

Ønsker du at høre mere omkring cirkelskæring eller ringsavning, kan du ringe til os på telefon 75 56 17 99.