Gulvskæring

Har I brug for hjælp til gulvskæring, kan vi hos Trekantens Diamantskæring udføre et professionelt skæringsarbejde i materialer som bl.a. sten, fliser, beton, asfalt og granit. For os er det vigtigt at have det nyeste udstyr, så vi kan påtage os forskellige spændende opgaver inden for gulvskæring.

 

Gulvskæring kræver stor præcision

Ved gulvskæring kobler vi strøm og vand til maskinen, så arbejdet kan udføres korrekt. Gulvskæring kræver stor præcision, da diamanterne kan skære igennem alle materialer. Fordele ved at bruge diamantskæring er bl.a. mindre støj og støv under arbejdet. Det efterfølgende rengøringsarbejde er ligeledes lettere og slutresultatet bliver langt pænere. Vi udfører gulvskæring i en dybde ned til 50 cm. Dette kan eksempelvis være opgaver til fuger, mindre udsparinger af gulve og til el-kanaler på kontorer eller lignende. Til større opgaver bruger vi gulvsave, eksempelvis til skæring af kloakhuller eller opskæring af betongulve.

 

Vi udfører gulvskæring i hele landet

Med vores mange års erfaring, kan vi tilbyde en landsdækkende service til alle virksomhedstyper - dette gælder både store og små kunder. Vi står klar til at hjælpe dig og rådgiver naturligvis omkring det bedste valg. Hvis du har spørgsmål eller ønsker nærmere information omkring vores arbejdsopgaver, kan du ringe til os på telefon 75 56 17 99

Vi har gennem årene hjulpet virksomheder med gulvskæring både i Jylland, på Fyn og Sjælland. Heriblandt kan vi nævne større byer som f.eks. Aarhus, Randers, Aalborg, Odense, Herning og København.