Specialister i wireskæring

Hos Trekantens Diamantskæring er vi specialister i wireskæring. Wireskæring bruges primært til store emner, hvor skæring med en traditionel diamantklinge ikke kan benyttes. Selve wireskæringen fungerer således, at en stålwire med kunstigt fremstillede diamanter skæres igennem et emne, hvorefter den afskårende del fjernes.  

 

Fordele ved wireskæring

En del skæringsopgaver løses bedre med wireskæring, og der findes en række fordele. Med en wire, kan der skæres med en næsten ubegrænset diameter og dybde. Derudover er støjniveauet meget lavere, end hvis der bruges en diamantklinge. Dette betyder, at vi kan udføre wireskæring på steder, hvor støjen helst skal være minimal, eksempelvis på hospitaler eller andre arbejdspladser.

 

Moderne udstyr fra de førende producenter

Vi løser både standard- og specialopgaver inden for wireskæring, og for os er det altid vigtigt at imødekomme vores kunders ønsker og individuelle behov. Til vores skærings- og boringsarbejde benytter vi moderne udstyr fra de førende producenter i branchen.

 

Landsdækkende wireskæring

Vi har over årene hjulpet virksomheder med wireskæring på både Jylland, Fyn og Sjælland, som f.eks. Århus, Randers, Aalborg, Odense, Herning og København.

Vi tilbyder wireskæring i hele Danmark, og kan med vores forskellige afdelinger i landet hjælpe med din næste opgave. Hvis du ønsker at høre mere omkring mulighederne, er du velkommen til at ringe på telefon 75 56 17 99.