Kerneboring med de bedste maskiner

Uanset om I skal have foretaget renoveringsarbejde, en tilbygning eller en ombygning, så kan der blive brug for at bore i meget seje materialer under arbejdets udførelse. Når der skal bores i seje materialer, er kerneboring til store huldiametre den rette løsning, og når der skal foretages kerneboring, er vi hos Trekantens Diamantskæring de helt rette til at varetage arbejdsopgaven. 

Vi har mange års erfaring med kerneboring, og vi har allerede investeret i de bedste maskiner på markedet. Med Trekantens Diamantskæring som samarbejdspartner, er I sikret et topprofessionelt resultat, der er altid lever op til jeres forventninger.

 

Hvad er kerneboring?

Kerneboring anvendes til store huldiametre, og der hvor maskinkraften er begrænset, fordi det ikke er så effektkrævende som fuldboring. Kerneboringsværktøjet bearbejder ikke hele diameteren, men derimod kun en ring i periferien.

I stedet for at fjerne alt materialet i form af spåner, efterlades der ved kerneboring en kerne i midten af hullet – derfor er kerneboring beregnet til applikationer med gennemgående huller.

 

Vi giver gerne råd og vejledning

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om hvordan vi kan løse din kerneboringsopgave. Vores faglighed, store erfaring samt topmoderne maskinel, har gjort os til eksperter inden for kerneboring.

Vi har gennem årene hjulpet virksomheder med kerneboring i både Jylland, på Fyn og Sjælland. Heriblandt byer som København, Aarhus, Randers, Aalborg, Odense og Herning.