Aller former for vægskæring udføres

Hos Trekantens Diamantskæring udfører vi alle former for vægskæring. Vi har mange års erfaring med vægskæring, og når vi udfører vægskæringsarbejde, er vores erfaring og faglighed er jeres sikkerhed for et topprofessionelt resultat.

 

Hvad er vægskæring?

Skæring i vægge udføres med fastgjort vægsav og kan blandt andet benyttes ved:

  • Etablering af nye dør- eller vindueshuller,
  • Etablering af store portåbninger
  • Fjernelse af hele bygningsdele
  • Større ventilations- eller installationsåbninger.

Vægskæring udføres i alle former for beton- og teglstensvægge samt andre hårde vægtyper. Vægskæring Kan udføres som håndholdt skæring.

 

Hvorfor vægskæring med diamanter?

Når der udføres en vægskæringsopgave, skærer man med diamanter for at opnå størst mulig præcision. Diamanter kan skære igennem langt de fleste materialer - selv armeringsjern.

Når der skæres med diamanter forekommer der næsten ingen vibrationer, som kunne have medført eventuelle brud på fundamentet eller lignende.

Skønt der benyttes vand ved diamantskæring, har teknologien i dag gjort, at der findes gode opsugningsmetoder, som bevirker mindre rengøring. Det betyder, at der næsten ikke forekommer efterarbejde eller reparationsarbejde i forbindelse med udførelse af vægskæringsopgaver.

 

Vi giver gerne råd og vejledning om vægskæring

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om hvordan vi kan løse din vægskæringsopgave. Vores faglighed, mange års erfaring samt topmoderne maskinel har gjort os til eksperter inden for vægskæring. 

Vi har gennem årene hjulpet virksomheder med vægskæring i både Jylland, på Fyn og Sjælland. Heriblandt byer som Aarhus, Randers, Aalborg, Odense, Herning og København.