Diamantboring i hele Danmark

Vi har igennem mange år beskæftiget os med diamantboring. Har du brug for sådan en type af boring, er vi derfor den rigtige samarbejdspartner for dig. Vores mange års erfaring gør os til eksperter inden for feltet. Opgaver inden for diamantboring kan kræve mange forskellige løsninger, og det er vigtigt, at det rigtige værktøj anvendes. Hos Trekantens Diamantskæring har vi stor forståelse for, hvilke værktøjer der skal bruges til de forskellige boringer. På denne måde sikrer vores dygtige fagfolk et professionelt udført arbejde i højeste kvalitet.

 

Hvad er en diamantboring?

En diamantboring er en boring foretaget gennem gulv, væg eller loft. Det kræver præcision, idet disse boringer oftest anvendes, når der skal bores huller til ledninger, rør- og kabelføringer, ventilation med mere. En boring med diamanter kan skære igennem alle materialer og er derfor ekstrem modstandsdygtig. Diamanterne til boret er kunstigt fremstillet, men har styrke som en ægte diamant. Vi udfører diamantboring i materialer såsom:

  • Beton
  • Jernbeton
  • Granit
  • Murværk 

Vi udfører horisontal- og vertikalboring fra 14 mm og helt op til 1200 mm.

 

Kvalitet og kundetilfredshed i højsædet

Vi er først tilfredse, når kunden er. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af det udførte arbejde. Vores fagfolk udfører altid arbejdet ud fra godkendte teknikker og procedurer, hvilket resulterer i et godt slutprodukt for kunden.

 

Kontakt os

Vil du have mere information omkring diamantboring, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi udfører arbejdsopgaver i hele Danmark og vil derfor også gerne hjælpe dig med dit næste projekt. Ring til os på tlf. nr. 75 56 17 99 eller send os en mail til info@betonboring.nu. Vi glæder os til at høre fra dig.