Effektiv hulboring udført af fagfolk

Hos Trekantens Diamantskæring tilbyder vi at udføre din hulboring i beton. Vi har mange års erfaring inden for branchen og har udført adskillige betonboringsopgaver. Vores kompetencedygtige fagpersonale tilgår nye projekter og opgaver med en høj grad af effektivitet og forståelse for, hvad der kan lade sig gøre.

Vi udfører betonboring for private og erhvervskunder – store opgaver som små. Hulboring eller også kaldt betonboringer kan omhandle:

  • Trækning af elkabler
  • Boring til ventilation
  • El-installationer
  • Vand og vvs-opgaver

Hvad er en betonboring?

En betonboring eller hulboring anvendes, når man ønsker et hul i en betonvæg, hvor andet værktøj ikke rækker til opgaven. Med en hulboring opnår du et præcist og rundt hul, idet boringen udføres med et diamantbestykket kernebor. Førhen blev der anvendt ægte diamanter til kerneboret, men i dag er de kunstigt fremstillet. Det kunstige diamantkernebor besidder samme stærke kompetencer som de ægte diamanter.

Din kompetente samarbejdspartner

Hos os vægter vi kvalitet og service højt. Derfor er vores medarbejdere opdateret på de nyeste metoder og kvalitetsbevidste. Vi sætter pris på tæt dialog igennem hele processen, således vi  kan rådgive og udføre din betonboring professionelt. Derved sikrer vi, at dit projekt bliver udført efter de højeste standarder og resulterer i et arbejde, som du er tilfreds med.

Kontakt os

Har du behov for yderligere information vedrørende betonboring, skal du endelig tage kontakt til os. Vi har arbejdsopgaver i Danmark og vi vil også gerne hjælpe dig med dit næste projekt. Du kan kontakte os ved at ringe på tlf. nr. 75 56 17 99 eller sende os en mail til info@betonboring.nu. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Kontakt os