Effektiv gulvfræser

Hos Trekantens Diamantskæring har vi en effektiv gulvfræser, der kan klare arbejdet for jer. Vi råder over det rigtige udstyr, så gulvfræsningsarbejdet kan udføres korrekt. 

Vores gulvfræser bruges kan bl.a. bruges til undergulve, beton og andre belægninger, som er hårde. Desuden kan en gulvfræser fjerne epoxy, acrylbelægninger og gamle limrester.

 

Gulvfræsning i hele Danmark

Uanset hvor i landet I er placeret, kan vi udføre et kvalitetsbevidst arbejde. Med vores effektive gulvfræser kan vi klare enhver opgave. Hvis I ønsker at høre mere omkring vores services og ydelser, kan I ringe til os på telefon 75 56 17 99. Her kan vi give en professionel sparring og rådgivning i forhold til det ønskede arbejde.   

 

Vi hjælper kunder i hele landet

Trekantens Diamantskæring er de førende i branchen, og kan med afdelinger i hele landet hjælpe uanset om det gælder en lille eller stor arbejdsopgave. Vi er desuden medlem af Diamantentreprenørernes Brancheforening og Dansk Byggeri.

Vi har gennem årene hjulpet virksomheder med gulvfræsning, både i Jylland, på Fyn og Sjælland. Heriblandt kan vi nævne større byer som f.eks. Aarhus, Randers, Aalborg, Odense, Herning og København.