Slibning af betongulve med diamanter

Gulvslibning er en effektiv måde at renovere et slidt betongulv på. Slibningen foregår med kunstigt fremstillede diamanter og betongulve kan slibes så det ligner marmor. Et betongulv bliver pænere og holder bedre, når det bliver slebet. Vi har en af de største maskiner i landet, som kan klare gulvslibningsarbejdet perfekt.  

 

Forskellige typer slibning

Beton findes i dag i forskellige hårdheder, og der kan derfor laves mange forskellige gulvtyper – både til forretninger og erhvervsbygninger. Slibning af betongulv kan være en god investering, da det er en løsning, der holder i mange år i modsætning til eksempelvis et epoxygulv, som kræver mere vedligeholdelse.

 

Vi hjælper kunder i hele Danmark

Vores gulvslibningsarbejde kan udføres uanset hvor i landet du befinder dig. Vi står klar til at hjælpe dig og rådgiver naturligvis omkring det bedste valg. Hvis du har spørgsmål eller ønsker nærmere information omkring vores arbejdsopgaver, kan du ringe til os på telefon 75 56 17 99

Vi har over årene hjulpet virksomheder med gulvslibning i Jylland, Fyn og Sjælland, som i f.eks. Købehavn, Århus, Randers, Aalborg, Herning og Odense.

 

Kontakt os