Slibning af betongulve med diamanter

Gulvslibning eller betonslibning er en effektiv måde at renovere et slidt betongulv på. Slibningen foregår med kunstigt fremstillede diamanter og betongulve kan slibes så det ligner marmor. Et betongulv bliver pænere og holder bedre, når det bliver slebet. Vi har en af de største maskiner i landet, som kan klare gulvslibningsarbejdet perfekt.  

 

Forskellige typer slibning

Beton findes i dag i forskellige hårdheder, og der kan derfor laves mange forskellige gulvtyper – både til forretninger og erhvervsbygninger. Slibning af betongulv kan være en god investering, da det er en løsning, der holder i mange år i modsætning til eksempelvis et epoxygulv, som kræver mere vedligeholdelse. Ønsker du et flot poleret betongulv, så er det essentielt, at du bruger en professionel for det bedste resultat. 

 

Vi hjælper kunder i hele Danmark

Vores gulvslibningsarbejde kan udføres uanset hvor i landet du befinder dig. Vi står klar til at hjælpe dig og rådgiver naturligvis omkring det bedste valg. Hvis du har spørgsmål eller ønsker nærmere information omkring vores arbejdsopgaver, kan du ringe til os på telefon 75 56 17 99.  Har du spørgsmål til prisen på slibning af betongulv, eller prisen på et poleret betongulv, så kontakt os og modtag et estimat på pris. 

Vi har over årene hjulpet virksomheder med gulvslibning i Jylland, Fyn og Sjælland, som i f.eks. Købehavn, Århus, Randers, Aalborg, Herning og Odense.

 

Hvordan sliber man et betongulv?

Et betongulv slibes ved at bruge kunstigt fremstillede diamanter på slibeværktøjet, som roterer rundt og fjerner det øverste lag af betongulvet. Slibning af betongulve kan kun lade sig gøre, da dimanterne, der bruges er hårdere end overfladen, der slibes.

Hvad koster slibning af betongulv?

Vi kan ikke give dig en nøjagtig pris på slibning, eller polering af betongulve, da det varierer fra opgave til opgave. Kontakt os gerne, så kan vi give dig et prisoverslag på opgaven.

Hvordan polerer man betongulv?

Betongulv poleres ved at hhv. slibning og polering af gulvet flere gange for at få den ønskede blanke overflade. Betongulvene kan slibes med slibemidler for at opnå et meget blankt resultat. Betongulvet er efter polering stærkere, og meget nemmere at holde rent.