Spalterilning til landbrug

Trekantens Diamantskæring tilbyder spalterilning i staldgulve, som bruges til skridsikring til landbrugsdyr. Det kan have fatale konsekvenser for landbruget, hvis dyrene falder og bliver skadet. Spalterilning holder længere end spaltefræsning eller rillefræsning, og rilleskårne spalter giver dyrene en bedre benstilling.

 

Den bedste spalterilning

Den bedste skridsikring er cirka 9 mm i bredden samt 2-3 mm i dybden. Vores maskine er udstyret med en række dyser med vand, som gør at klingerne hurtigt bliver nedkølet, samt at det ikke støver i stalden.

 

Derfor skal du vælge spalterilning

Der findes forskellige fordele ved spalterilning: 

  • Dyrenes velfærd forbedres
  • Dyrene kommer ikke til skade
  • Spalterilning giver dine dyr en bedre benstilling
  • En bedre benstilling giver færre problemer og mere korrekt slid på dyrenes klove.
  • Spalterilning holder længere end spaltefræsning eller rillefræsning.

 

Vi arbejder i hele Danmark

Da vores virksomhed er landsdækkende, har vi mulighed for at tilbyde spalterilning i hele landet. Vores medarbejdere er placeret rundt i de forskellige regioner, og kan derfor varetage de enkelte arbejdsopgaver for vores kunder.

Spalterilning er interessant for dig, der driver landbrug og ønsker dyrevelfærden forbedret. Kontakt os for nærmere information på telefon 75 56 17 99.

Vi har over årene hjulpet virksomheder med spalterilning på både Jylland, Fyn og Sjælland, som i f.eks. Århus, Odense, Randers, Herning, Aalborg og København.