Professionelt skæringsarbejde med selvkørende gulvsav

Vi har hos Trekantens diamantskæring mange års erfaring med forskelligt skæringsarbejde, og derfor ved vi også, at det er vigtigt, at der bruges det helt rigtige udstyr. Hos os har vi altid det nyeste moderne udstyr på området, og du kan derfor være sikker på, at du får et professionelt udført stykke arbejde i højeste kvalitet. Det er lige meget, om opgaven er stor og kompliceret eller blot lille og simpel - vi klarer det hele for dig!

Selvkørende gulvsav til betonskæring

Hos Trekantens Diamantskæring bruger vi det nyeste udstyr, når vi kommer ud og skal udføre en opgave for dig. Et af de produkter, vi bruger i vores arbejde, er en selvkørende gulvsav. Vi bruger denne topmoderne maskine, når vi i forbindelse med en given opgave skal kunne skære render i betongulv. Det kunne fx være i forbindelse med nedlægning af kloakrør eller andre service og reparationsopgaver, hvor der er behov for betonskæring.

Saven er selvkørende, men både manøvredygtig og pålidelig, og derfor let at betjene og håndtere, så vi kan skabe effektive resultater for dig. Derudover kan man justere gulvsaven, både mht. højde, hastighed, men også hvor dybt maskinen skal skære. På den måde har vi mulighed for med stor præcision at skabe lige præcis det rigtige resultat.

Kontakt os for betonskæring i høj kvalitet

Vi lægger stor vægt på, at vi kan tilbyde vores kunder høj kvalitet og altid professionelt udført arbejde. Vores motto er: ”vi skærer igennem”, og med det mener vi, at vi med det nyeste udstyr og ekspertviden hver dag skaber gode resultater for vores kunder. Mangler du en professionel fagmand, som kan styre en selvkørende gulvsav for dig, så kontakt os endelig. Vi udfører skæring- og boringsarbejde i hele Danmark, og vi vil også meget gerne hjælpe dig.

Ring på tlf.: 75 56 17 99 eller send en mail til os på info@betonboring.nu, hvis du har spørgsmål eller mangler yderligere informationer.